Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Autoliv Romania

Primii pasi in firma: Autoliv Romania

Autoliv Romania

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Autoliv Romania
Camelia Arsenie – Trainer
Pentru noi fiecare angajat este important si de aceea incercam sa-i facilitam cat mai mult cu putinta accesul la informatie. Intelegem ca a-ti schimba job-ul este ca si cum ai incepe, intr-o anumita masura, o noua viata... pe plan profesional. In consecinta este intampinat de catre Trainer-ul Companiei care il va ajuta sa se familiarizeze in prima saptamana, cu noua organizatie. Noului angajat i se vor prezenta informatii generale despre companie, departamente, produse si concepte specifice. Perioada de scolarizare continua cu programul de mentorship, astfel incat noului coleg ii vor fi ghidati pasii in organizatie pe parcursul primelor trei luni. Mentorul este responsabil atat cu integrarea sa in organizatie, cat si cu transferul de cunostinte profesionale.
Intotdeauna cand o persoana intra intr-o noua organizatie este normal sa aiba asteptari, dar si sa creeze asteptari. Exista o perioada de acomodare in care incercam sa gasim solutii pentru integrarea cat mai rapida a noului angajat in cultura organizatiei. Bineinteles exista un regulament de ordine interioara dar in afara de acesta mai sunt si alte reguli nescrise. Este foarte important ca atitudinea noului angajat sa fie una pozitiva. Deci: FITI POZITIVI!

 Mai multe despre "Autoliv Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania