Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Articol preluat din Ghidul Carierei tale

Macromex

Primii pasi in firma: Macromex

Macromex

Pentru a facilita integrarea cat mai rapida a noilor colegi dar si pentru a oferi tuturor celor interesati informatii utile in timp real, in compania Macromex exista o platforma informationala on-line.

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2008  

MACROMEX

Mirela Stere - Director Resurse Umane

Pentru a facilita integrarea cat mai rapida a noilor colegi dar si pentru a oferi tuturor celor interesati informatii utile in timp real, in compania Macromex exista o platforma informationala on-line. Aceasta platforma contine toate departamentele companiei: Contabilitate, Credite clienti, Financiar, IT, Juridic, Marketing, Resurse Umane, Transporturi, Vanzari, iar fiecare departament virtual contine proceduri specifice de lucru. 

In folderul “Resurse Umane”, pe langa politicile si procedurile de lucru se gasesc organigramele actualizate ale companiei, fisele de post ale tuturor pozitiilor existente in firma, note interne, anunturi si informatii de importanta generala.Astfel, oricine din companie poate avea o imagine completa a organizatiei si a modului ei de functionare. 

Pe aceeasi platforma informationala exista si folderul destinat proiectului dezvoltat cu sustinere Phare - “Competitivitate si performanta prin Academia Macromex”. Toti angajatii companiei au acces la cursurile derulate in cadrul acestui program: Management de proiect, Marketingul in practica, Managementul Resurselor Umane, Finante pentru non-finantisti, Curs de comunicare interdepartamentala. 

In cadrul acestui proiect ce nu s-a finalizat inca, se va implementa sistemul de promovare avand la baza mentoringul si coaching-ul  instrumente ce faciliteaza succesiunea pe posturi si inductia reusita a noilor intrati in organizatie.Mai multe despre "Macromex":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania