Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Articol preluat din Ghidul Carierei tale

Kaufland

Primii pasi in firma: Kaufland

Kaufland

“Ne intampinam angajatii cu interes si bine pregatiti” si ”Realizam fiecarui angajat o scolarizare calificata in functie de activitatea si pozitia sa”, sunt doua dintre principiile de conduita in Kaufland.

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2008KAUFLAND
Diana Popescu - HR Specialist

“Ne intampinam angajatii cu interes si bine pregatiti” si ”Realizam fiecarui angajat o scolarizare  calificata in functie de activitatea si pozitia sa”, sunt doua dintre principiile de conduita in Kaufland.  

Una dintre prioritatile departamentului de Dezvoltare Personal din Kaufland este imbunatatirea inductiei angajatilor. De aceea au fost dezvoltate planuri de scolarizare pentru pozitiile din cadrul companiei, s-a realizat o structura de “First Day”, atat pentru sediul central cat si pentru filiale.  

In prima zi, angajatilor le sunt prezentate istoria si evolutia companiei, regulile existente in companie precum si alte informatii specifice Kaufland.  

Cel mai important pentru noi este ca noii angajati sa fie integrati cat mai bine si sa invete tot ce au nevoie pentru a-si desfasura in conditii optime activitatea, iar feedback-ul primit din partea noilor colegi este din ce in ce mai bun :)Mai multe despre "Kaufland":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania