Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Articol preluat din Ghidul Carierei tale

Auchan Romania

Primii pasi in firma: Auchan Romania

Auchan Romania

Faptul ca in Auchan este o atmosfera colegiala, se simte inca din prima zi de lucru.

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2008
 
 


AUCHAN ROMANIA
Ana Rogojina - Responsabil Recrutare

Integrarea noului angajat reprezinta o etapa semnificativa in procesul de angajare.

Stim din proprie experienta ca oamenii isi amintesc vreme indelungata de prima zi de lucru ca prima zi a unei noi etape in viata lor. Sentimentele sunt de mandrie, speranta dar si de anxietate si timiditate, in timp ce exigentele firmei sunt obtinerea unui angajat care se integreaza rapid si bine in echipa si devine in scurt timp productiv.
 

Faptul ca in Auchan este o atmosfera colegiala, se simte inca din prima zi de lucru. Noul angajat este intampinat pozitiv de catre manager, ii este prezentat locul de munca, conditiile de lucru, colegii. El beneficiaza de un stagiu de formare personalizat in care noul angajat are ocazia sa cunoasca viitorii colegi, precum si responsabilitatile, rolul fiecarui compartiment din structura companiei. Stagiul debuteaza cu o prezentare ZINA (Ziua integrarii noului angajat), un curs interactiv care are ca scop dobandirea de catre noii angajati a informatiilor cu privire la cultura si organizarea companiei (istoricul companiei, a valorilor, viziunii si misiunii Auchan), descoperirea viitorului loc de munca, informarea cu privire la regulile de baza, precum si cu privire la perspectivele sale in companie.Mai multe despre "Auchan Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania