Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: primii pasi in firma... » Atitudinea in prima zi de munca

Atitudinea in prima zi de munca

Atitudinea in prima zi de munca

Atitudinea in prima zi de munca

Pentru a reusi in perioada de proba si pentru a pune bazele unei bune integrari in cadrul companiei, trebuie sa respectati anumite reguli.


Intre modestie si spirit de initiativa

Primele zile de munca sunt si cele mai de temut. Pentru a reusi sa treceti cu brio de aceste zile trebuie sa incercati sa gasiti cea mai echilibrata combinatie intre o atitudine timorata si un comportament de siguranta. Incercati sa colaborati cat mai bine cu colegii si sa fiti interesati de companie.

Puneti intrebari bune

Nu incercati sa descoperiti totul singuri ci incercati sa puneti intrebari colegilor! In acest fel puteti sa trasati limitele atributiilor voastre, cu toate ca nu puteti fi imediat operationali.

Intelegeti subtilitatile relationale intre colegi

Pentru noii veniti, cel mai dificil aspect, este fara indoiala intelegerea relatiilor dintre colegi. Pentru a evita problemele, cel mai bine este sa dati dovada de tact si sa pastrati o anumita distanta. Impresia pe care o faci in primele zile de munca poate sa aiba efecte pe toata perioada desfasurarii contractului de munca in compania respectiva.

Fiti voi insiva!

In primele zile de munca incercati sa aflati cat mai multe informatii despre viitoarele vostre atributii si sa nu incercati sa va ascundeti in spatele unei masti. Trebuie sa fiti voi insiva si sa reusiti sa va faceti placuti cu aptitudinile si competentele voastre.

Cu toate ca primele zile de munca sunt si cele mai stresante trebuie sa fiti optimisti si sa depasiti orice moment dificil!Mai multe despre "Atitudinea in prima zi de munca":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania