Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: Psihoselect

Interviul de angajare: Psihoselect

Interviul de angajare: Psihoselect

Interviul de angajare: Psihoselect

Psihoselect

Ionela Iuliana Savutiu, Junior Recruiter

Daca Psihoselect te-a contactat pentru stabilirea unui interviu inseamna ca primul pas spre cariera dorita a fost facut. Suntem alaturi de tine, vrem sa devii din ce in ce mai bun si de aceea iti facem cateva recomandari!

Aminteste - ti: Interviul este sansa ta de a-ti dovedi cunostintele si calitatile, mult mai convingator decat in CV!
Asadar pregateste-te sa valorifici aceasta oportunitate la maximum:

  1. Noteaza data, ora, locul intalnirii, numele consultantului si numarul acestuia de telefon. Interesul tau pentru job se va reflecta in faptul ca esti punctual, stii pentru ce ai venit si cu cine trebuie sa te intalnesti. Daca esti nevoit sa intarzii sau sa amani intalnirea din motive obiective anunta cu suficient timp inainte.
  2. Adopta o tinuta ingrijita, strange increzator mana consultantului, priveste-l in ochi pentru a-l asigura de interesul tau. Nu exista o a doua ocazie pentru formarea „primei impresii”. Raspunde concis la intrebari, nu divaga si fii convins ca zicala „minciuna are picioare scurte” e cat se poate de adevarata. Intreaba despre post, despre compania angajatoare, asa vom sti ca esti realmente interesat, ca stii ce iti doresti si ca angajamentul tau se va face in cunostinta de cauza.
  3. Foloseste in mod util timpul de asteptare pana la primirea unui raspuns: informeaza-te suplimentar despre compania angajatoare,  reflecta asupra celor discutate la interviu si convinge-te ca este ceea ce ti se potriveste in acest moment.
Asadar, daca privesti interviul ca pe o oportunitate de a-ti face cunoscute cunostintele si abilitatile si actionezi ca atare, sansele tale de reusita vor fi mult mai mari!Trimite-ti CV-ul la PSIHOSELECT si noi te tinem la curent cu ofertele de post care ti se potrivesc.Mai multe despre "Interviul de angajare: Psihoselect":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania