Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: Protruck

Interviul de angajare: Protruck

Interviul de angajare: Protruck

Interviul de angajare: Protruck

Protruck
Ramona Negoescu, Director Resurse Umane

Interviul de angajare este un pas foarte important in cadrul procesului de recrutare si selectie.

Le-as recomanda candidatilor, sa nu urmeze niste “retete de succes”, despre care au citit in carti sau pe care le-au auzit de la prieteni. Sfatul meu este ca acestia sa se poarte cat se poate de natural, sa fie ei insisi.

De ce?

Pentru ca tu, candidatule, esti la un interviu de angajare pentru un anumit post, post ce presupune implicarea ta pentru o perioada mai lunga de timp si lucrul intr-un anumit colectiv. Ce crezi ca este mai important pentru tine in acest moment:

  1. “Sa dai” bine la interviu si probabil sa fii angajat intr-o companie, intr-un post si colectiv, care nu are nimic in comun cu felul tau de a fi, cu personalitatea ta, cu dorintele tale de dezvoltare profesionala, si sa-ti dai seama dupa prima saptamana de lucru ca locul tau nu este aici,
  2. sau sa te asiguri ca in primul rand, tu te potrivesti cu postul respectiv din toate punctele de vedere, profesional, valori ale companiei, ale echipei din care vei face parte, etc.?

Analizeaza aceasta idee inainte de a pleca la interviu si gandeste-te ca nu are sens sa-ti irosesti o perioada din viata pe un job care nu ti se potriveste, si asta pentru ca nu ai spus la interviu clar si raspicat ce asteptari ai, fara sa-ti fie teama ca nu te vor angaja.Mai multe despre "Interviul de angajare: Protruck":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania