Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: Loyalia Romania

Interviul de angajare: Loyalia Romania

interviul de angajare: Loyalia Romania

Interviul de angajare: Loyalia Romania

Loyalia Romania
Nicoleta Mitea, Consultant

Interviul de angajare este primul contact cu potentialul angajator, moment in care atat compania cat si candidatul isi formeaza o imagine.

Sunt candidati care considera necesar ca, inaintea unui interviu, sa se pregateasca riguros, incercand sa anticipeze posibilele intrebari ce le vor fi adresate si, evident, raspunsurile. Am intalnit chiar si candidati care imi spuneau ca exerseaza raspunsurile in oglinda. Nu recomandam aceasta abordare.

Ce recomandam este o pregatire riguroasa inainte de interviu in ceea ce priveste profilul companiei si domeniul de activitate, pozitia deschisa si profilul postului. Recomandam, de asemenea, o abordare deschisa, onesta si spontana.

Obiectivul interviului este ca, in final, candidatul sa isi faca o imagine despre companie si job, dincolo de continutul formal al descrierii postului sau a informatiilor furnizate de anuntul de pe internet sau website-ul companiei. Este in interesul candidatului ca, in timpul interviului, sa adreseze cat mai multe intrebari despre post si companie, astfel incat, la final, sa aiba propria evaluare asupra potentialului angajator: este un job care imi place? este un job in care m-as putea dezvolta pe directia pe care mi-o doresc? este o cultura de organizatie cu care impartasesc aceleasi valori si principii?Mai multe despre "Interviul de angajare: Loyalia Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania