Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: Flamingo International

Interviul de angajare: Flamingo International

Interviul de angajare: Flamingo International

Interviul de angajare: Flamingo International

Flamingo International
Echipa HR

Vrei sa te alaturi unuia din leaderii pietei de retail? Iti dezvaluim ce apreciaza echipa noastra de recrutare la candidatii intervievati.

In primul rand, luam in considerare candidatii care tin cont de experienta, studiile si planurile lor de cariera in momentul in care aplica la unul dintre posturile disponibile in compania noastra.

In plus, recomandam candidatilor sa se prezinte la interviu informati cu privire la responsabilitatile si cerintele postului pentru care au aplicat, dar si cu privire la companie si aria sa de activitate. Au mai multe sanse de reusita cei care folosesc constructiv emotiile si se pun in valoare in cadrul interviului prin raspunsuri directe, naturale, spontane, fara a lasa impresia unui “discurs invatat”, prin exemple concrete, cu referire directa la experienta lor profesionala, academica sau chiar personala.

Un sfat direct candidatilor nostri: priviti interviul cu noi ca pe o discutie libera, dar si ca pe o situatie in care voi intervievati compania noastra, in care si voi trebuie sa extrageti informatii esentiale despre “candidatura noastra”, cum sunt detaliile despre sarcinile jobului, echipa careia va veti alatura sau cultura organizationala a companiei.Mai multe despre "Interviul de angajare: Flamingo International":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania