Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: Dr. Pendl & Dr. Piswanger

Interviul de angajare: Dr. Pendl & Dr. Piswanger

Interviul de angajare: Dr. Pendl & Dr. Piswanger

Interviul de angajare: Dr. Pendl & Dr. Piswanger

Dr. Pendl & Dr. Piswanger
Ana Ber, Senior Consultant

 

Indiferent de cata experienta aveti in cautarea unei slujbe pregatiti-va pentru fiecare interviu in parte. Veti evita astfel sa fiti luat prin surprindere.

  • Aflati cat mai multe date despre firma si eventual numele si functia persoanei cu care veti tine interviul. Acest lucru va va ajuta sa va construiti o strategie adecvata pentru a avea succes.
  • Generati o lista cat mai cuprinzatoare de posibile intrebari legate de propria persoana (responsabilitati, caracteristici personale, etc.) si raspundeti la fiecare dintre ele astfel incat sa va puneti in valoare aptitudinile relevante pentru postul pentru care ati aplicat. Cautati cat mai multe exemple care sa ilustreze fiecare informatie.
  • Pregatiti-va sa raspundeti la orice intrebare legata de informatiile prezentate in CV. Daca ati mentionat ca sunteti o persoana perseverenta pregatiti exemple care sa dovedeasca acest lucru.
  • Faceti o lista cu punctele dumneavoastra forte, respectiv aspectele pe care le aveti de imbunatatit. In mod sigur la interviu va va recomanda faptul ca va cunoasteti si stiti sa va apreciati.
  • Antrenati-va abilitatile de prezentare imaginandu-va interviul in detaliu, de la stransul mainii pana la raspunsurile pe care le dati. O pregatire mentala temeinica va face ca sansele de reusita sa fie mult mai mari.Mai multe despre "Interviul de angajare: Dr. Pendl & Dr. Piswanger":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania