Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: Carmeuse Holding

Interviul de angajare: Carmeuse Holding

Interviul de angajare: Carmeuse Holding

Interviul de angajare: Carmeuse Holding

Carmeuse Holding
Madalina Ilies, HR Specialist

Interviul de angajare este un punct important atat pentru candidat, cat si pentru angajator.

Pentru candidat interviul reprezinta ocazia de a se prezenta, de a dovedi ca este potrivit pentru postul oferit de angajator si nu in ultimul rand de a afla cat mai multe informatii despre companie si depre responsabilitatile job-ului. De aceea este foarte important sa caute cat mai multe date despre companie si despre postul pentru care candideaza.

De cealalta parte a baricadei se afla angajatorul care vrea sa se asigure ca va face cea mai buna alegere. Este important ca noul angajat sa corespunda profilului cautat, sa aiba cunostintele necesare postului, dar si competentele personale care sa-i permita o integrare cat mai buna in cadrul companiei, in cadrul echipei in care va lucra.

Noi apreciem candidatii care vin la interviu cu intrebari pregatite in avans, au o idee clara despre ce isi doresc de la un alt loc de munca si de la o noua companie.

Pana la urma interviul este o intalnire intre doi parteneri cu pozitii egale, candidatul si angajatorul, unde incearca sa se cunoasca reciproc, iar in urma evaluarii finale ambele parti implicate sa fie sigure de decizia luata.Mai multe despre "Interviul de angajare: Carmeuse Holding":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania