Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Despre interviul de angajare: TotalSoft

Despre interviul de angajare: TotalSoft

Interviul de angajare: TotalSoft

Despre interviul de angajare: TotalSoft

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

TotalSoft
Oana Cutui
Director Resurse Umane

1. Ce raspunsuri asteapta angajatorul de la candidat: majoritatea interviurilor contin intrebari tip cum ar fi: „care sunt calitatile tale?”, „ce planuri de viitor ai?”, „cum te vezi peste 5 ani?”, s.a.m.d. Este important sa va ganditi la aceste intrebari si sa raspundeti intr-un mod onest gandindu-va la ce va doriti voi si nu la ce doreste angajatorul sa auda. In acest fel veti salva atat timpul vostru cat si al angajatorului.

2. Ce anume face diferenta: atitudinea este cea care face diferenta intre doi candidati cu acelasi nivel de cunostinte. O atitudine ce are la baza valori ca integritate, responsabilitate, dorinta de perfectionare, respectul de sine si fata de ceilalti, dragostea pentru munca  va garanta reusita in orice situatie.
Un candidat care se vede ca un membru ce contribuie la succesul firmei prin valoarea adusa, va obtine mult mai mult decat un candidat ce doreste sa ajunga un simplu angajat, ce asteapta doar initiativa din partea angajatorului. Un proces sanatos uneste initiativele atat din partea angajatorului cat si din partea angajatului.

 Mai multe despre "Despre interviul de angajare: TotalSoft":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania