Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Despre interviul de angajare: Strabag

Despre interviul de angajare: Strabag

Interviul de angajare: Strabag

Despre interviul de angajare: Strabag

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Strabag
Andreea Parvu


1. Demonstreaza si comunica-ti experienta si aptitudinile: cel mai important lucru pe care un candidat il poate face la un interviu este sa prezinte in mod coerent si clar experienta dobandita, aptitudinile pe care si le-a dezvoltat si cunostintele pe care le detine.
2. Poarta-te profesional: un candidat cu o alura profesionala va iesi in evidenta in timpul procesului de selectie. Cand un om comunica inteligent, vorbeste corect gramatical, stabileste contactul vizual in timpul conversatiei, asculta si pune intrebari relevante subiectului de discutie, se presupune ca in acelasi mod se va manifesta si in postura jobului pentru care este intervievat.
3. Pregateste-te: Sa citesti pe diagonala, cu 5 minute inainte de interviu, cateva pagini ale web-site-ului companiei la care ai aplicat nu te ajuta prea mult. Pasii simpli pregatitori presupun o cercetare mai amanuntita a companiei, prezentarea la ora stabilita, o tinuta adecvata. Nu uita, de asemenea, sa aduci cu tine copii suplimentare ale CV-ului si o scrisoare de recomandare. Trebuie sa te pregatesti pentru a descrie verbal proiectele mari la care ai lucrat.
4. Arata entuziasm: Studiile arata ca suntem cei mai buni in lucrurile pe care le facem cu placere - si angajatorii stiu asta. Acestia vor fi dornici sa angajeze mai degraba un entuziast, plin de energie si care se simte pregatit sa accepte o provocare, sa duca treaba pana la capat si sa se straduiasca, decat un blazat sovaielnic si retinut.

 Mai multe despre "Despre interviul de angajare: Strabag":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania