Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Despre interviul de angajare: Servier Pharma

Despre interviul de angajare: Servier Pharma

Interviul de angajare: Servier Pharma

Despre interviul de angajare: Servier Pharma

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Servier Pharma
Florentina Rosca - Recruitment officer

Este foarte important sa te informezi despre firma in care aplici. Relatia cu o firma este, daca vreti, asemanatoare unei relatii de prietenie care trebuie sa se bazeze pe respect. Asa cum intervievatorul citeste CV-ul candidatului si se informeza despre el, tot asa candidatul trebuie sa arate respect pentru firma in care aplica si sa se informeze. Pe de alta parte este o davada de respect si fata de el insusi; informandu-te despre o firma poti castiga timp pretios in sensul ca o informare corecta te poate face sa-ti doresti sa lucrezi intr-o firma sau nu.
Si tot o dovada de respect este si tinuta pe care candidatul o adopta la un interviu. De obicei, asa cum trebuie sa mergi imbracat la serviciu tot asa trebuie sa te prezinti si la interviu. In ceea ce ne priveste, tinuta business este obligatorie pentru orice pozitie pe care aplici.
Un sfat pe care noi, cei de la Servier il dam tinerilor care doresc sa se prezinte la un interviu, este acela sa fie ei insisi si sa vorbeasca cu sinceritate despre ceea ce sunt si ceea ce au realizat. Faptul ca poti vorbi despre tine este o dovada de maturitate si arata intervievatorului ca aplicatia pe un job s-a facut nu intamplator, ci in urma unei analize riguroase, atat a aptitudinilor cat si a limitelor, analiza care, in cele din urma ar trebui sa-i dovedeasca aplicantului daca este sau nu compatibil cu jobul pentru care vrea sa aplice.

 Mai multe despre "Despre interviul de angajare: Servier Pharma":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania