Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Despre interviul de angajare: Lugera & Makler

Despre interviul de angajare: Lugera & Makler

Interviul de angajare: Lugera & Makler

Despre interviul de angajare: Lugera & Makler

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Lugera & Makler
Laura Husti Radulet - Specialist PR

Inainte de a participa la un interviu de angajare este important sa te informezi in legatura cu compania angajatoare, cu pozitia pe care intentionezi sa o ocupi. Cea mai simpla modalitate de informare este internetul: site-ul companiei respective; poti sa obtii informatii si de la prieteni care cunosc compania respectiva sau din presa, spre exemplu.
La interviu este important sa fii onest, deschis, sa-ti manifesti interesul de a ocupa pozitia respectiva. De asemenea, trebuie sa comunici cat mai coerent, sa fii politicos, sa cauti sa lamuresti orice aspect pe care nu il intelegi, adresand intrebari intervievatorului. Este esential sa reusesti sa transmiti ca esti persoana potrivita pentru jobul respectiv. Intervievatorul va avea in fata CV-ul tau: toate informatiile esentiale din CV trebuie sustinute, atat prin vorbele pe care le rostesti, cat si prin atitudinea afisata.

 Mai multe despre "Despre interviul de angajare: Lugera & Makler":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania