Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Despre interviul de angajare: JW Marriott

Despre interviul de angajare: JW Marriott

Interviul de angajare: JW Marriott

Despre interviul de angajare: JW Marriott

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

JW Marriott
Dana Micu - Recruitment Specialist

De multe ori ne intrebam candidatii “ce stii despre Marriott” iar raspunsul primit este “Marriott este un hotel de 5*, o companie internationala”. Acest raspuns ar putea fi dat de orice persoana din Bucuresti. Este in interesul candidatului sa stie lucruri legate de companie, pana la urma este compania in care el vrea sa lucreze. Este foarte important sa cunosti aspecte legate de cultura si valorile companiei. Cum face afaceri? Cum se comporta cu angajatii? In ce masura valorile sale se potrivesc cu cele personale?
Cea mai accesibila sursa de informare este Internetul unde poti sa incepi cu website-ul companiei si sa continui cu articole din ziare.
La Marriott apreciem candidatii pregatiti pentru interviu, candidatii care isi cunosc capacitatile dar si limitele. Cautam persoane entuziaste, cu o atitudine pozitiva, deschisi, comunicativi, avand in vedere ca suntem in industria ospitalitatii si lucram cu si pentru clienti. E nevoie si de oameni cu experienta in anumite cazuri insa pentru multi dintre angajatii nostri a fost si este un start bun in cariera, un prim job in care invata ce inseamna o structura organizatorica, ce inseamna o echipa si ce inseamna sa te distrezi in timp ce lucrezi....eficient. Limbile straine sunt in general un atu, iar pentru unele pozitii, o necesitate in contactul direct cu oaspetii Hotelului nostru.

 Mai multe despre "Despre interviul de angajare: JW Marriott":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania