Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Despre interviul de angajare: Hotel Hilton

Despre interviul de angajare: Hotel Hilton

Interviul de angajare: Hotel Hilton

Despre interviul de angajare: Hotel Hilton

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Hotel Athénée Palace Hilton
Gabriela Tudor – Recruiter


Cand te pregatesti pentru un interviu asigura-te mai intai ca iti doresti sa lucrezi pe acel post, dar in primul rand si pentru acea companie.  Pagina de web, informatiile legate de potentialul angajator te pot ajuta sa iti dai seama daca este locul in care poti sa iti construiesti o cariera, iar faptul ca te-ai documentat inainte dovedeste ca esti interesat(a) in a lucra in acea companie. Este bine sa fii pregatit(a) cu o scurta descriere a personalitatii tale, in care sa inserezi punctele tale forte. O lista a suceselor tale profesionale te va ajuta sa demonstrezi performanta ta din trecut, lucru pe care angajatorii il vor lua in considerare atunci cand vor incerca sa previzioneze viitorul tau comportament profesional la locul de munca.
Vino la timp la interviu, mentine contactul vizual cu persoana cu care te intalnesti si incearca sa raspunzi cat mai clar si la obiect. Spune ceea ce gandesti, chiar daca intrebarea ti se pare « incuietoare ». Dar cel mai important nu vorbi din carti !! Recruiter-ul cu experienta identifica foarte usor daca raspunsul tau este personal sau nu. Raspunsurile vagi gen « imi place sa interactionez cu cat mai multi oameni » nu sunt decat baloane de sapun care n-au nici o valoare pentru interviu.
Cunostintele si experienta sunt importante pentru selectia potentialilor angajati. Dar poti sa ai surpriza ca altcineva sa fie ales, desi are mai putina experienta decat tine, doar pentru faptul ca a dovedit o atitudine pozitiva, entuziasm si dorinta de a invata. Compania este interesata in primul rand de calitatea omului si de abia dupa aceea de cunostintele si experienta lui.

 Mai multe despre "Despre interviul de angajare: Hotel Hilton":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania