Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Despre interviul de angajare: Gedeon Richter

Despre interviul de angajare: Gedeon Richter

Interviul de angajare: Gedeon Richter

Despre interviul de angajare: Gedeon Richter

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Gedeon Richter Romania S.A.
Silviu Bucuroiu
PR Manager


Pregatirea pentru un interviu incepe inainte sa aplici pentru un post. Trebuie sa te informezi despre companie ca sa stii daca iti doresti sa lucrezi acolo. Inainte de interviu trebuie sa revizuiesti ce anume din experienta/ studiile/ abilitatile tale te recomanda pentru acel post si sa incerci sa iti construiesti mental o prezentare a ta in care sa iti scoti in evidenta punctele tari.
Nu ai a doua sansa sa faci prima impresie! Consider ca prin modul in care o persoana se prezinta la interviul de angajare demonstreaza respect atat pentru cei cu care se intalneste cat si fata de compania, respectiv postul pe care il vizeaza.
Interviul este primul pas in procesul de cunoastere reciproca, de aceea sinceritatea este esentiala. O imagine dezirabila va poate ajuta sa treceti de interviu, dar nu va va ajuta sa fiti performanti in activitatea zilnica. Pentru a gestiona interviul eficient este importanta o pregatire inainte, ca sa fiti siguri ca nu veti uita sa mentionati, datorita emotiilor, informatii importante. Nu uitati ca, in cele din urma, intentia noastra este sa gasim tineri competenti pe care sa ii angajam!

 Mai multe despre "Despre interviul de angajare: Gedeon Richter":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania