Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Despre interviul de angajare: BRD

Despre interviul de angajare: BRD

Interviul de angajare: BRD

Despre interviul de angajare: BRD

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

BRD - Groupe Société Générale  
Florin Luca -  Director Executiv RU

Interviul de recrutare este un moment de evaluare a nivelului competentelor cheie necesare postului, dar si de identificare a motivatiei candidatilor: obiective de cariera clar definite, cunostinte despre viitorul domeniu de activitate si despre compania angajatoare, punctele forte care te recomanda pentru ocuparea postului pentru care ai candidat. Acestea sunt cateva din intrebarile importante la care trebuie sa gasesti un raspuns chiar din momentul in care te-ai hotarat sa aplici.
Odata convocat la interviu, in pofida emotiilor inerente, fii tu insuti! Cei care isi trimit candidatura trebuie sa arate ca stiu ce vor sa faca, sa aiba o viziune asupra viitorului lor.

Lipsa unei experiente profesionale relevante poate fi compensata prin sinceritatea si concizia expunerii, coerenta si calitatea argumentelor, increderea in fortele proprii. Obiectivul oamenilor de resurse umane nu este acela de a-ti descoperi punctele slabe, ci dimpotriva, de a pune in valoare punctele tale forte, in beneficiul companiei.

 Mai multe despre "Despre interviul de angajare: BRD":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania