Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Despre interviul de angajare: Antena 1

Despre interviul de angajare: Antena 1

Interviul de angajare: Antena 1

Despre interviul de angajare: Antena 1

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Antena 1  
Dana Dobrica - Specialist Recrutare


Inainte de a te prezenta la un interviu trebuie sa-ti rezervi cateva minute in care sa reflectezi la ce anume poti sa oferi companiei respective (cunostinte, experienta, competente sau alte calitati personale) si la asteptarile pe care le ai de la aceasta (posibilitatea de dezvoltare, mediul de lucru, pachetul de beneficii, programul de lucru,  etc.).
Este important sa-i cunosti valorile pentru a vedea daca le impartasesti sau daca pot deveni candva si ale tale. Sa te gandesti, daca domeniul companiei se potriveste stilului si intereselor tale.
Aplica doar la joburile pe care stii sau simti ca ai putea sa le faci bine.  Atunci cand esti constient ca te apropii de cerintele unui anunt de recrutare, treci mult mai usor peste tracul interviului.
Anunta inca de la inceputul interviului ca s-ar putea sa ai emotii. Cu siguranta, intervievatorul va putea sa te ajute sa te destinzi.
Sa nu-ti pui o masca! Poarta haine in care sa te simti bine, dar potrivite pozitiei pentru care te prezinti la interviu.Mai multe despre "Despre interviul de angajare: Antena 1":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania