Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Despre interviul de angajare: Alro

Despre interviul de angajare: Alro

Interviul de angajare: Alro

Despre interviul de angajare: Alro

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Alro  
Gabriela Pirvulescu - Birou Pregatire profesionala


Anterior prezentarii la interviu, candidatul trebuie sa posede informatii despre companie si job-ul oferit (obiect de activitate, bonitate, sistemul motivational, program de lucru, etc.), sa aiba abilitatea de a-si prezenta in fata angajatorului calitatile profesionale si personale.Tinuta trebuie sa fie una decenta, curata si fara a fi extravaganta.
Este bine ca emotiile sa fie stapanite, acestea demostrand personalitatea si taria de caracter cu toate ca o stare emotiva la un interviu poate exprima dorinta candidatului de a ocupa postul si de nu a esua in demersul sau. Comportamentul trebuie sa fie unul degajat, dar fara exagerari care pot fi in detrimentul seriozitatii candidatului.
 Mai multe despre "Despre interviul de angajare: Alro":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania