Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Cum va pregatiti pentru un interviu in engleza?

Cum va pregatiti pentru un interviu in engleza?

Cum va pregatiti pentru un interviu in engleza?

Cum va pregatiti pentru un interviu in engleza?

Interviul intr-o limba straina este mai dificil si necesita o pregatire serioasa a candidatului.

Indiferent de limba in care este sustinut, pregatirea pentru interviul de angajare urmeaza aceleasi reguli. Insa eforturile voastre vor fi mai mari cand este vorba de o limba straina, pentru ca trebuie sa va antrenati pentru a va putea exprima fluent si aborda toate temele din cadrul unui interviu.

> Cunoasterea companiei
Pentru a putea anticipa toate intrebarile angajatorului, este important sa cunoasteti compania pentru care veti sustine interviul. Acest aspect este cu atat mai important, cu cat in limba engleza va fi greu sa improvizati. Trebuie sa va pregatiti dinainte vocabularul pentru a putea discuta despre activitatea specifica companiei angajatoare, mai ales daca nivelul vostru de limba engleza este unul mediu.

> Prezentarea candidatului
In general, interviurile in engleza incep cu prezentarea candidatului. Aceasta intrebare nu trebuie sa va ia prin surprindere, mai ales pentru ca raspunsul poate fi pregatit dinainte. Este important sa stiti sa va prezentati in cateva minute si sa va cunoasteti foarte bine CV-ul. Un candidat pregatit este sigur pe el si pe informatiile din CV si da dovada de seriozitate si de implicare.
Prezentarea voastra trebuie sa includa studiile si experienta profesionala. Pregatiti-va pentru a fi capabili sa va exprimati competentele si sa le argumentati cu exemple concrete.
Angajatorul va aprecia daca veti incheia prezentarea in engleza cu calitatile pe care le aveti pentru postul respectiv.

> Cunoasterea postului
In cadrul unui interviu in engleza, un schimb de intrebari si raspunsuri ii va permite angajatorului sa va testeze cunostintele lingvistice. Chiar si asa, va puteti antrena pregatind raspunsuri la intrebari de tipul: De ce considerati ca profilul dvs. raspunde cerintelor postului?, Ce puteti aduce in plus companiei?, De ce ati alege compania noastra?, etc. In toate situatiile, este foarte important sa cunoasteti cuvintele cheie din anuntul de angajare si vocabularul specific postului pentru care candidati.

> Engleza scrisa
In functie de cerintele postului, trebuie sa va pregatiti si pentru o testare scrisa la limba engleza. Poate fi un test de vocabular si gramatica, o traducere, redactarea unui mic text in engleza, etc.

Fie ca este vorba de un interviu in engleza sau romana, pregatiti-va inainte! Un interviu pregatit va aduce o prestatie de 2 ori mai buna, incredere in fortele proprii si mai putine emotii!Mai multe despre "Cum va pregatiti pentru un interviu in engleza?":

Raspuns negativ dupa interviul de angajare

Raspuns negativ dupa interviul de angajare

Ati participat la un interviu de angajare si dupa cateva zile de asteptare angajatorul va informeaza ca nu ati fost selectat? Acest lucru nu ar trebui sa va demotiveze, ci din contra!

» Citeste tot articolul

Punctualitatea la interviu

Punctualitatea la interviu

Interviul de angajare este prima ocazie concreta de a demonstra ca sunteti o persoana riguroasa si punctuala!

» Citeste tot articolul

Atitudinea in timpul interviului

Atitudinea in timpul interviului

Sa va duceti la interviul de angajare fara un CV, sa vorbiti urat despre fostul angajator sau despre viata privata, toate acestea pot reprezenta un punct slab pentru demersul vostru.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania