Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Secretele unui interviu de angajare

Secretele unui interviu de angajare

Secretele unui interviu de angajare

Secretele unui interviu de angajare

Candidatura voastra a fost retinuta si ati trecut de prima etapa a procesului de angajare. Trebuie sa fiti multumiti deoarece va aflati printre candidatii care au fost chemati la un interviu.


Interviurile pentru care ati fost selectati au fost reusite? Pentru ce tip de proiect profesional ati obtinut interviuri? Puteti sa trageti niste concluzii si sa precizati care este job-ul pe care-l cautati?

Este important de stiut ca, de obicei, este nevoie sa mergeti la 7 interviuri pentru a obtine un job. In concluzie, este foarte important sa mergeti la interviuri.

Care este miza unui interviu de angajare?

Pentru angajator, un proces de recrutare esuat costa mult, in termeni financiari, dar si in ceea ce priveste timpul si organizarea. Uneori acest lucru poate sa puna in pericol compania. Deci, interviul de angajare inseamna in primul rand siguranta recrutarii. Este foarte important pentru angajator sa gaseasca persoana potrivita pentru job-ul propus.

De asemenea, nici pentru candidati interviul de angajare nu trebuie sa esueze. Cu toate ca nu aratati foarte mult, dorinta voastra de a lucra in compania respectiva, pe postul respectiv, conteaza la fel de mult cum conteaza pentru angajator calitatea CV-ului vostru. Angajatorul vrea sa simta motivatia voastra. Punand intrebari pertinente, demonstrati seriozitate si profesionalismul vostru.

Interviul de angajare este o intalnire comerciala

Se intampla sa cumparati un produs cu toate ca nu aveti nevoie de el, dar prezentarea acestuia este interesanta. Si in cazul unui interviu lucrurile sunt asemanatoare, unii candidati stiu sa se vanda mai bine decat altii.

Inainte de a intra la un interviu de angajare, puneti-va in locul angajatorului si intrebati-va ce tip de persoana ati dori sa intalniti. Faceti acest exercitiu si veti vedea ca rezultatele sunt neasteptate.Mai multe despre "Secretele unui interviu de angajare ":

Cum te prezinti la un interviu

Cum te prezinti la un interviu

Interviul nu este un simplu schimb de replici in care angajatorul urmareste sa identifice candidatul cu cele mai bune atuuri, ci presupune si o analiza a personalitatii si a comportamentului vostru.

» Citeste tot articolul

Interviul - prima impresie conteaza

Interviul - prima impresie conteaza

Cand sunteti in biroul angajatorului, este important sa acordati o atentie deosebita primelor 10 secunde, primelor 10 gesturi, primelor 10 cuvinte si primilor 10 centimetri !

» Citeste tot articolul

Interviul de angajare: o miza importanta!

Interviul de angajare: o miza importanta!

Inainte de a pune toate sansele de partea lui candidatul trebuie sa se pregateasca pentru interviul de angajare. Improvizatia nu este cel mai bun atu!

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania