Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Primul interviu de angajare

Primul interviu de angajare

Primul interviu de angajare

Primul interviu de angajare

Considerati interviul de angajare ca pe o importanta proba sportiva ! Pregatiti-va, gestionati stresul, fiti motivati si dornici de reusita!

Primul interviu este determinant pentru viitorul vostru profesional. In functie de acesta puteti sa deveniti mai increzatori sau mai descurajati pentru viitor. In particular cu aptitudinile voastre de a seduce si convinge angajatorul, totul se bazeaza pe prima impresie. Daca sunteti pregatiti pentru cel mai important moment al vietii profesionale, aveti toate sansele de partea voastra!

Asigurati-va ca informatiilor pe care le prezentati, sa fie in aceeasi ordine cu informatiile din CV. Daca va pregatiti dinainte primul interviu de angajare sigur veti avea mai mult succes. Veti fi pregatiti pentru a aborda cu incredere si calm interviul de angajare.

Pentru a pregati cat mai bine primul interviu, alocati cateva ore organizarii, notati pe o foaie de hartie ceea ce aveti nevoie pentru interviu.

Incepeti prin a face un inventar detaliat al cunostintelor voastre, al competentelor, a ceea ce stiti sa faceti : trasati parcursul vostru profesional, aveti grija sa nu omiteti date, proiecte realizate. Fiti concreti si cautati exemple concrete care sa ilustreze discursul vostru si pregatiti argumente pentru a putea justifica experienta si parcursul vostru profesional.

Pentru ziua interviului aranjati-va imaginea, optati pentru un look ingrijit in mod deosebit. Fiti joviali, dar in acelasi timp pastrati distanta. Sa retineti faptul ca intalnirea nu este o conversatie sau o discutie. Nu sunt cautate parerea sau opinia voastra, ci evaluarea competentelor, experientei si reactiile voastre in fata situatiilor neobisnuite.

Fiti naturali si siguri pe voi ! Explicati clar motivele pentru care ati aplicat pentru job-ul respectiv. Convingeti-l pe angajator sa vorbeasca si profitati de ocazie pentru a completa informatiile voastre despre job prin intrebari constructive si pertinente. Fiti receptivi si atenti!

Este bine sa fiti fermi pana la finalul interviului si sa nu va relaxati pana in momentul in care se inchide usa in spatele vostru!Mai multe despre "Primul interviu de angajare":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania