Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Primul contact telefonic cu angajatorul

Primul contact telefonic cu angajatorul

Primul contact telefonic cu angajatorul

Primul contact telefonic cu angajatorul

Primul contact cu angajatorul poate fi considerat ca un interviu in masura in care trebuie sa raspundeti la anumite intrebari despre voi si despre anuntul de angajare.

Chiar daca nu este considerat un pre-interviu, atitudinea pe care trebuie sa o adoptati pentru a raspunde intrebarilor angajatorului si stabilirea detaliilor interviului de angajare sunt foarte importante.

Fiti pregatiti sa aveti tot timpul la indemana o foaie de hartie, fara a fi nevoie sa petreceti toata ziua in fata telefonului. Incercati, de asemenea, sa aveti acces usor la anunturile la care ati aplicat si, eventual, la scrisoarea de intentie si CV-ul pe care le-ati folosit pentru fiecare job. In timpul convorbirii, incercati pe cat posibil, sa va desprindeti de orice activitate.

Daca nu ati reusit sa raspundeti in momentul in care ati fost contactat, nu intarziati foarte mult pana in momentul in care-l veti contacta pe angajator. Angajatorul nu va astepta foarte mult si nu va pierde ocazia unui alt interviu.

Telefonul nu este totdeauna un mijloc agreat in astfel de situatii, dar pentru a nu avea regrete, incercati sa-i oferiti angajatorului o imagine cat mai pozitiva despre voi. Fara a fi foarte siguri pe voi, incercati sa fiti calmi si seriosi.

In cazurile in care acest prim contact telefonic cu angajatorul este considerat si interviu telefonic, atunci timpul acordat unei astfel de discutii nu este foarte mare, ci atitudinea conteaza foarte mult in cazul unei discutii telefonice.

In momentul in care angajatorul a prezentat toate detaliile despre job si ati raspuns la intrebarile pe care vi le-a adresat, acum este momentul vostru, in care puteti sa aflati anumite detalii despre job si companie.Mai multe despre "Primul contact telefonic cu angajatorul":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania