Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Pregatirea interviului de angajare

Pregatirea interviului de angajare

Pregatirea interviului de angajare

Pregatirea interviului de angajare

Aveti o singura data ocazia de a face o impresie buna unui angajator. Trebuie sa tineti cont de acest aspect si sa intelegeti ca prima intalnire cu angajatorul este primordiala.


La prima intalnire dintre voi si angajator, la primul interviu de angajare, acesta poate sa-si formeze o impresie buna sau nu despre voi, acest lucru determinand viitorul relatiei voastre.

In momentul in care ati primit invitatia pentru a participa la un interviu de angajare, trebuie sa alocati cateva zile pentru a va informa cat mai bine despre compania respectiva si job-ul pentru care candidati. De asemenea, recititi documentele trimise angajatorului in momentul in care v-ati depus candidatura pentru job, scrisoarea de intentie, CV-ul.

Pentru a creste sansele de a impresiona angajatorul in timpul interviului de angajare, trebuie sa incercati sa gasiti raspunsuri potrivite la cele mai intalnite intrebari care sunt folosite de anagajatori in procesul de recrutare. Prin raspunsurile la aceste intrebari incercati sa oferiti angajatorului cat mai multe detalii despre competentele si personalitatea voastra.

Pregatiti-va fizic si mental pentru momentul interviului de angajare. Localizati cu o zi inainte de data interviului de angajare adresa la care trebuie sa ajungeti, eliminand in acest fel sansa de a intarzia la prima intalnire cu angajatorul. De asemenea, este important sa pregatiti din timp toate documentele pe care trebuie sa la aveti cu voi la interviul de angajare.

Alegeti cu grija hainele potrivite pentru intalnirea cu angajatorul, haine care trebuie sa se potriveasca cu stilul companiei, dar in care sa va simtiti confortabil. Aveti incredere in voi, daca angajatorul v-a chemat la un interviu de angajare inseamna ca isi doreste sa va cunoasca.

Avand in vedere ca prima impresie este cea mai importanta, trebuie sa stiti ca sunteti vazuti inainte de a fi auziti. In momentul in care incepeti conversatia cu angajatorul aveti grija sa armonizati ceea ce spuneti cu felul in care o spuneti.

Dupa ce s-a terminat interviul, notati toate informatiile esentiale referitoare la job si atributiile acestuia, la companie si persoana cu care ati sustinut interviul de angajare. Toate aceste informatii va vor fi de ajutor in momentul in care veti fi chemati la un alt interviu sau in cazul in care veti avea discutie telefonica cu angajatorul respectiv.

Respectand aceste sfaturi veti reusi sa impresionati angajatorul din primul moment.Mai multe despre "Pregatirea interviului de angajare":

Despre interviul de angajare: JW Marriott

Despre interviul de angajare: JW Marriott

» Citeste tot articolul

Despre interviul de angajare: BRD

Despre interviul de angajare: BRD

» Citeste tot articolul

Despre interviul de angajare: Lugera & Makler

Despre interviul de angajare: Lugera & Makler

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania