Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Intrebarile preferate de angajatori

Intrebarile preferate de angajatori

Intrebarile preferate de angajatori

Intrebarile preferate de angajatori

Care sunt calitatile voastre, care sunt defectele voastre, care este profesia parintilor, care este persoana pe care o apreciati cel mai mult?

Pregatiti-va sa raspundeti la aceste intrebari preferate de angajatori. Intrebare dupa intrebare, invatati sa oferiti angajatorilor raspunsurile pe care le asteapta.

Care sunt calitatile voastre?

Aceasta intrebare nu ascunde nicio capcana, este inevitabila in timpul interviului si puteti sa o intalniti sub diferite forme: « Care sunt punctele voastre forte? », « Ce va place cel mai mult? », etc. Pentru a raspunde cat mai bine la aceasta intrebare, incercati sa aflati care sunt calitatile cele mai potrivite pentru profilul cautat de angajator.

Care sunt defectele voastre?

Pentru aceasta intrebare cei mai multi candidati raspund ca nu sunt foarte incantati sa vorbeasca despre defectele lor. Dar, cum acest lucru este imposibil, trebuie sa gasiti raspunsuri si pentru aceasta intrebare. Este adevarat ca este destul de dificil de raspuns la aceasta intrebare si pentru a va cunoaste din punct de vedere profesional este nevoie de cativa ani de experienta.

Sunteti o persoana ambitioasa?

Nimeni nu raspunde negativ la aceasta intrebare. Dar ce-l intereseaza pe angajator este sa masoare gradul ambitiei voastre. In cele mai multe cazuri el nu se multumeste cu acest raspuns si sigur va reveni cu intrebari de genul: « Cum ati defini ambitia voastra? » sau « Cum ati defini o persoana ambitioasa? ».

Ce faceti pentru a va dezvolta/perfectiona?

Aceasta intrebare poate fi pusa in orice moment, fie pentru ca v-ati intrerupt studiile destul de devreme sau pentru ca sunteti un tanar absolvent cu o experienta vasta. Pentru angajatori, este important sa stie daca va doriti sa progresati si daca aveti stabilit un obiectiv la nivel profesional.

Care sunt interesele voastre?

Cu aceasta intrebare, angajatorul analizeaza ultima rubrica din CV-ul vostru. Trebuie sa tineti cont de doua reguli:

-      In primul rand este foarte important sa aveti ceva de spus.
-      In al doilea rand trebuie sa stiti ca nu puteti sa va reinventati viata. Hobby-urile voastre sunt cele care va reflecta personalitatea.

V-am prezentat cele mai intalnite intrebari din cadrul unui interviu de angajare, insa aceasta lista a intrebarilor poate sa continue si sa difere in functie de job-ul pentru care aplicati.Mai multe despre "Intrebarile preferate de angajatori":

Aveti cele 7 calitati asteptate de angajator?

Aveti cele 7 calitati asteptate de angajator?

Verificati daca aveti cele 7 calitati pe care orice angajator le asteapta de la un candidat.

» Citeste tot articolul

Comunicarea nonverbala in timpul interviului

Comunicarea nonverbala in timpul interviului

In timpul interviului de angajare trebuie sa stiti ca privirea voastra, surasul, gesturile si vocea sunt mijloace de exprimare a personalitatii si a sentimentelor.

» Citeste tot articolul

6 sfaturi pentru a elimina stresul la interviu

6 sfaturi pentru a elimina stresul la interviu

Descoperiti cateva sfaturi utile pentru a depasi primele minute din cadrul interviului si pentru a invata sa va canalizati stresul astfel incat acesta sa nu fie un factor negativ in prestatia voastra.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania