Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Intrebari pentru finalul interviului

Intrebari pentru finalul interviului

Intrebari pentru finalul interviului

Intrebari pentru finalul interviului

Interviul a fost stabilit si trebuie sa va pregatiti sa depasiti cu brio aceasta etapa. Trebuie sa fiti pregatiti sa raspundeti intrebarilor angajatorului, dar trebuie sa aveti si voi intrebari pregatite pentru angajator.

Pentru a nu fi luati prin surprindere, trebuie sa va pregatiti in prealabil si sa surprindeti angajatorul cu intrebari pertinente. Nu este indicat sa raspundeti ca totul este clar pentru voi, tot timpul sunt anumite aspecte pentru care ar fi nevoie de lamuriri. Pentru ca intrebarile voastre sa reprezinte un atu pentru candidatura voastra, trebuie sa fi oferit angajatorului raspunsuri pertinente la intrebarile lui.

Va prezentam cateva intrebari care sa va ajute sa faceti o impresie buna angajatorului si care sa va ajute sa obtineti toate informatiile utile pentru a lua o decizie in ceea ce priveste viitorul vostru in compania respectiva.

O intrebare privind strategia companiei
Probabil angajatorul a abordat deja in timpul interviului acest punct, dar nu a insistat, asteptand sa va exprimati voi interesul pentru a cunoaste cat mai multe detalii. Cum se situeaza compania pe piata pe care activeaza si care sunt punctele tari si punctele slabe, care sunt planurile pentru urmatorii ani, ce produse noi sau servicii sunt in plan... acestea sunt cateva intrebari care va pot ajuta sa va faceti o imagine clara in ceea ce priveste strategia de viitor a companiei.

De ce ati ales sa lucrati aici? Ce va face sa ramaneti in aceasta companie?
Cu toate ca v-ati informat despre companie, nu cunoasteti informatii din interior. Este foarte importanta experienta unei persoane care lucreaza deja in companie. Aceasta intrebare permite interlocutorului sa va raspunda mult mai personal, ca un angajat sau viitor coleg.

Ce puteti sa-mi spuneti despre superiorul ierarhic?
Compania este ceea ce v-ati dorit? Este foarte bine. Totusi trebuie sa stiti ca trebuie sa lucrati foarte mult timp cu o anumita persoana, superiorul direct. In consecinta, trebuie sa incercati sa aflati cat mai multe informatii despre aceasta persoana.

Care este urmatoarea etapa?
Nimeni nu vrea sa ia initiativa pentru a cunoaste urmatoarele etape ale procesului de angajare. In acest fel, angajatorul va descoperi interesul vostru pentru job si dorinta voastra de a realiza ceva.

Aceasta lista de intrebari nu este exhaustiva, dar va permite sa fiti mai bine pregatiti pentru a reusi in viitoarele voastre candidaturi.Mai multe despre "Intrebari pentru finalul interviului":

Cum te prezinti la un interviu

Cum te prezinti la un interviu

Interviul nu este un simplu schimb de replici in care angajatorul urmareste sa identifice candidatul cu cele mai bune atuuri, ci presupune si o analiza a personalitatii si a comportamentului vostru.

» Citeste tot articolul

Interviul - prima impresie conteaza

Interviul - prima impresie conteaza

Cand sunteti in biroul angajatorului, este important sa acordati o atentie deosebita primelor 10 secunde, primelor 10 gesturi, primelor 10 cuvinte si primilor 10 centimetri !

» Citeste tot articolul

Interviul de angajare: o miza importanta!

Interviul de angajare: o miza importanta!

Inainte de a pune toate sansele de partea lui candidatul trebuie sa se pregateasca pentru interviul de angajare. Improvizatia nu este cel mai bun atu!

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania