Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: zambetul

Interviul de angajare: zambetul

Interviul de angajare: zambetul

Interviul de angajare: zambetul

Este adevarat ca inaintea unui interviu sunteti tensionati si stresati, insa, in momentul in care va intalniti cu angajatorul incercati sa zambiti si sa fiti siguri pe voi.

Angajatorii prefera sa vorbeasca cu un candidat zambitor, care arata prin atitudinea lui faptul ca este incantat sa participe la acel interviu de angajare. Cu toate acestea este important sa evitati sa zambiti fortat pe tot parcursul interviului.

Trebuie sa aveti mare grija la expresiile fetei, deoarece va pot trada in anumite situatii. Chiar daca nu sunteti de acord cu tot ceea ce spune angajatorul, incercati sa fiti intotdeauna deschisi si interesati. Daca zambiti in timpul interviului de angajare, cu siguranta si angajatorul va afisa o imagine zambitoare.

Daca veti zambi pe parcursul interviului de angajare, cu siguranta veti face o impresie buna si veti reusi sa creati o relatie intre voi si angajator. Totusi, nu trebuie sa exagerati sa zambiti, deoarece acest lucru ar putea sa-i deranjeze pe unii angajatori.Mai multe despre "Interviul de angajare: zambetul":

Interviul de angajare: documente necesare

Interviul de angajare: documente necesare

Nu este indicat sa mergeti la interviul de angajare fara niciun document. Pe langa documentele din candidatura voastra, informati-va ce alte documente mai sunt necesare.

» Citeste tot articolul

Interviul de angajare: testele la interviu

Interviul de angajare: testele la interviu

In momentul in care ati fost selectat pentru un interviu de angajare, pe langa pregatirea imaginii voastre si a prezentarii, trebuie sa va pregatiti si pentru eventuale teste la care ati putea fi supus.

» Citeste tot articolul

Interviul de angajare: tinuta la interviu

Interviul de angajare: tinuta la interviu

In momentul in care sunteti chemati la un interviu, trebuie sa puneti un accent deosebit pe modul de prezentare.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania