Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: tinuta la interviu

Interviul de angajare: tinuta la interviu

Interviul de angajare: tinuta la interviu

Interviul de angajare: tinuta la interviu

In momentul in care sunteti chemati la un interviu, trebuie sa puneti un accent deosebit pe modul de prezentare.

Inainte de a merge la interviul de angajare trebuie sa va informati despre codul vestimentar al companiei respective. Tinuta aleasa pentru interviul de angajare trebuie sa fie in ton cu natura job-ului pentru care candidati. Daca nu vreti sa riscati, atunci alegeti o tinuta clasica, impecabila, care se potriveste in orice moment.

Chiar daca angajatorul v-a chemat la interviu datorita informatiilor din CV, trebuie sa demonstrati in timpul interviului de angajare ca ati inteles care sunt cerintele job-ului si ale companiei. Pe langa tinuta, este foarte important sa adoptati si un machiaj si o coafura cat mai naturale.

Este foarte important ca la interviul de angajare sa fiti voi insiva, sa nu va deghizati. Adaptati tinuta pentru interviul de angajare cu personalitatea voastra. Trebuie sa alegeti cu grija tinuta pentru interviul de angajare si sa va simtiti bine si confortabil in hainele alese.Mai multe despre "Interviul de angajare: tinuta la interviu":

De ce nu sunt chemat la interviu?

De ce nu sunt chemat la interviu?

In momentul in care ti-ai depus candidatura pentru mai multe job-uri si nu ai fost contactat, te demoralizezi. Sfatul nostru este sa incerci sa gasesti o rezolvare pentru aceasta problema.

» Citeste tot articolul

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Orice interviu de angajare este un exercitiu de seductie. Care sunt armele? Abilitatile voastre desigur, dar si comportamentul si imbracamintea.

» Citeste tot articolul

Tinerii si greselile la interviu

Tinerii si greselile la interviu

Interviul de angajare este un exercitiu dificil pentru tinerii studenti sau absolventi fara experienta, iar greselile pe care acestia le fac la interviu sunt principalul motiv pentru care nu reusesc sa obtina un job.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania