Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: testele la interviu

Interviul de angajare: testele la interviu

Interviul de angajare: testele la interviu

Interviul de angajare: testele la interviu

In momentul in care ati fost selectat pentru un interviu de angajare, pe langa pregatirea imaginii voastre si a prezentarii, trebuie sa va pregatiti si pentru eventuale teste la care ati putea fi supus.

In momentul in care sunteti chemati la un interviu de angajare, unii angajatori va ofera detalii despre derularea interviului. Totusi, sunt multi care nu ofera niciun detaliu despre modul de desfasurare al interviului.

Foarte multe companii folosesc in procesul de recrutare al angajatilor diferite tipuri de teste prin intermediul carora incearca sa afle cat mai multe informatii despre personalitatea, aptitudinile si alte caracteristici ale candidatilor. Aceste teste ar putea consta in completarea anumitor chestionare, teste de limba, etc.

Sfatul nostru este ca inainte de va prezenta la interviul de angajare sa incercati sa gasiti cat mai multe informatii despre procesul de recrutare din cadrul companiei respective. In acest fel, veti reusi sa cresteti sansele voastre de a trece cu brio de interviul de angajare.Mai multe despre "Interviul de angajare: testele la interviu ":

De ce nu sunt chemat la interviu?

De ce nu sunt chemat la interviu?

In momentul in care ti-ai depus candidatura pentru mai multe job-uri si nu ai fost contactat, te demoralizezi. Sfatul nostru este sa incerci sa gasesti o rezolvare pentru aceasta problema.

» Citeste tot articolul

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Orice interviu de angajare este un exercitiu de seductie. Care sunt armele? Abilitatile voastre desigur, dar si comportamentul si imbracamintea.

» Citeste tot articolul

Tinerii si greselile la interviu

Tinerii si greselile la interviu

Interviul de angajare este un exercitiu dificil pentru tinerii studenti sau absolventi fara experienta, iar greselile pe care acestia le fac la interviu sunt principalul motiv pentru care nu reusesc sa obtina un job.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania