Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: punctualitatea la interviu

Interviul de angajare: punctualitatea la interviu

Interviul de angajare: punctualitatea la interviu

Interviul de angajare: punctualitatea la interviu

Daca nu vreti sa porniti cu stangul in colaborarea voastra cu angajatorul, primul lucru de care ar trebui sa tineti cont ar fi sa nu intarziati la interviul de angajare.

Trebuie sa tineti cont sa fiti prezenti la ora stabilita pentru interviul de angajare, in niciun caz dupa, dar nici cu mult mai devreme. Pentru siguranta voastra trebuie sa incercati sa ajungeti mai devreme si sa incercati sa profitati de timpul ramas pentru a va relaxa putin inainte de a incepe interviul de angajare. Incercati sa nu fiti stresati si sa va uitati la ceas din minut in minut. Trebuie sa tineti cont sa va prezentati la interviul de angajare cu aproximativ 5 minute inainte de ora stabilita.

Nu trebuie sa va suparati daca angajatorul va face sa asteptati cateva minute. Nu este neobisnuit sa asteptati 10-15 minute. Pentru voi, interviul de angajare este prima ocazie reala de a va demonstra rigurozitatea si punctualitatea. Daca se intampla sa intarziati, anuntati angajatorul si cereti-va scuze pentru acest inconvenient.

Pentru a nu exista probleme in ceea ce priveste intarzierea voastra la interviul de angajare, cu o zi inainte de data prevazuta pentru interviu, informati-va despre traseul pana la locatia unde se va desfasura interviul si mijloacele de acces in zona respectiva.Mai multe despre "Interviul de angajare: punctualitatea la interviu":

De ce nu sunt chemat la interviu?

De ce nu sunt chemat la interviu?

In momentul in care ti-ai depus candidatura pentru mai multe job-uri si nu ai fost contactat, te demoralizezi. Sfatul nostru este sa incerci sa gasesti o rezolvare pentru aceasta problema.

» Citeste tot articolul

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Orice interviu de angajare este un exercitiu de seductie. Care sunt armele? Abilitatile voastre desigur, dar si comportamentul si imbracamintea.

» Citeste tot articolul

Tinerii si greselile la interviu

Tinerii si greselile la interviu

Interviul de angajare este un exercitiu dificil pentru tinerii studenti sau absolventi fara experienta, iar greselile pe care acestia le fac la interviu sunt principalul motiv pentru care nu reusesc sa obtina un job.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania