Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: prezentarea atuurilor

Interviul de angajare: prezentarea atuurilor

Interviul de angajare: prezentarea atuurilor

Interviul de angajare: prezentarea atuurilor

Care sunt punctele voastre forte, competentele si calitatile care va promoveaza pentru job-ul respectiv? Trebuie sa fiti pregatiti si sa oferiti un raspuns prompt angajatorului.

Trebuie sa fiti sinceri in momentul in care prezentati angajatorului calitatile si competentele voastre, argumentand prin exemple concrete. Puteti sa-i explicati angajatorului cum ati reusit sa obtineti si sa dezvoltati aceste puncte forte.

Inainte de a veni la interviu de angajare cititi cu atentie anuntul de angajare pentru job-ul respectiv si analizati competentele cerute. In acest fel, puteti sa va axati raspunsurile exact pe ceea ce isi doreste angajatorul sa afle. Evitati sa aratati ca sunteti surprinsi de intrebarea angajatorului in ceea ce priveste punctele voastre forte, pentru ca apoi sa incepeti o insiruire pregatita in prealabil.

Trebuie sa stiti ca sunt multi candidati pentru acelasi job dorit si de voi, dar diferenta se va face in timpul interviului de angajare. In consecinta, trebuie sa va remarcati prin spontaneitate si puncte forte.Mai multe despre "Interviul de angajare: prezentarea atuurilor":

De ce nu sunt chemat la interviu?

De ce nu sunt chemat la interviu?

In momentul in care ti-ai depus candidatura pentru mai multe job-uri si nu ai fost contactat, te demoralizezi. Sfatul nostru este sa incerci sa gasesti o rezolvare pentru aceasta problema.

» Citeste tot articolul

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Orice interviu de angajare este un exercitiu de seductie. Care sunt armele? Abilitatile voastre desigur, dar si comportamentul si imbracamintea.

» Citeste tot articolul

Tinerii si greselile la interviu

Tinerii si greselile la interviu

Interviul de angajare este un exercitiu dificil pentru tinerii studenti sau absolventi fara experienta, iar greselile pe care acestia le fac la interviu sunt principalul motiv pentru care nu reusesc sa obtina un job.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania