Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: increderea in sine

Interviul de angajare: increderea in sine

Interviul de angajare: increderea in sine

Interviul de angajare: increderea in sine

Nu este intotdeauna usor de a demonstra increderea in sine in timpul interviului de angajare.

Interviul de angajare este momentul in care parcursul si profilul vostru sunt atent analizate pentru a descoperi punctele cheie ale candidaturii voastre. Acordand atentie deosebita anumitor detalii simple, puteti sa treceti cu brio peste anumite etape stresante din timpul intalnirii cu angajatorul.

O tinuta impecabila pregatita pentru interviul de angajare va ajuta sa fiti mai increzatori si mai siguri pe voi. Cu siguranta acest lucru este foarte bine stiut de fiecare candidat, insa trebuie reamintita importanta acestui aspect.

Prin informatiile continute si forma, documentele din dosarul vostru de candidatura au reusit deja sa-l convinga pe angajator sa-si doreasca sa va cunoasca. Inainte de a merge la interviu trebuie sa revizuiti toate aceste documente de mai multe ori pentru a va reaminti toate detaliile. Este important sa pregatiti cateva exemplare si pentru momentul interviului.

Pentru a creste increderea in voi in timpul interviului, trebuie sa incercati sa vedeti lucrurile in perspectiva. Trebuie sa stiti ca nu este intamplator ca sunteti chemati la un interviu de angajare. Compania de la care ati primit invitatia pentru a participa la interviu este in cautare de aptitudini, iar voi trebuie sa evidentiati punctele voastre forte.

Sunteti complexati de anumite lipsuri din CV-ul vostru? Toti candidatii au aceasta problema. Nu trebuie sa va pierdeti increderea in voi si incercati sa oferiti explicatii coerente, bazate pe raspunsuri justificate. In acest fel veti demonstra angajatorului ca nu are motive sa se alarmeze.

Trebuie sa intelegeti foarte bine ca angajatii unei companii sunt o investitie, nu doar o cheltuiala. Pentru aceasta, in timpul interviului de angajare trebuie sa incercati sa-i demonstrati angajatorului ca puteti oferi o anumita cantitate de munca in concordanta cu cerintele companiei.

Cu toate ca in timpul interviului de angajare ati avut incredere in voi si ati reusit sa faceti fata cu brio angajatorului, aveti grija sa nu neglijati finalul interviului. Ultimele momente ale intalnirii cu candidatul raman foarte bine tiparite in mintea angajatorului.

Este important sa plecati de la interviul de angajare cu o atitudine de invingator!Mai multe despre "Interviul de angajare: increderea in sine":

Despre interviul de angajare: JW Marriott

Despre interviul de angajare: JW Marriott

» Citeste tot articolul

Despre interviul de angajare: BRD

Despre interviul de angajare: BRD

» Citeste tot articolul

Despre interviul de angajare: Lugera & Makler

Despre interviul de angajare: Lugera & Makler

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania