Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul: etapa decisiva pentru cariera voastra!

Interviul: etapa decisiva pentru cariera voastra!

Interviul de angajare: etapa decisiva pentru cariera voastra!

Interviul: etapa decisiva pentru cariera voastra!

Eforturile voastre de cautare sunt recompensate si iata-va ajunsi intr-o etapa determinanta pentru viitorul vostru profesional: interviul de angajare! Bravo!

Primele legaturi dintre candidati si angajator (anuntul pentru job, dosarul de candidatura, CV-ul si scrisoarea de intentie) deschid drumul spre o prima selectie a candidatilor, care poate sa conduca spre o intalnire fizica.

In cadrul interviului, angajatorul asteapta sa verifice compatibilitatea dintre calitatile si competentele profesionale ale candidatului si job-ul propus. Un interviu de angajare este un moment pretios, dificil de obtinut, care trebuie valorificat cum trebuie, atat de candidat cat si de angajator.

Inainte de a merge la interviu trebuie sa fiti pregatiti sa raspundeti la cele mai frecvente intrebari si sa incercati sa adaptati raspunsurile voastre in functie de postul pentru care candidati, dar si de companie.

Pregatiti-va pentru interviu in asa fel incat sa puneti toate sansele de partea voastra. Trebuie sa stiti ca urmeaza sa intalniti un profesionist in domeniu care are rolul de a va evalua, dar, in acelasi timp, trebuie sa evaluati si voi interesul pentru job si pentru companie.

Sfaturi pentru un interviu de angajare reusit:

  • Trebuie sa va pregatiti psihic si moral pentru aceasta intalnire;
  • Trebuie sa fiti punctuali;
  • Trebuie sa fiti pozitivi.

Un interviu de angajare reusit va confera incredere si putere. Aspectele obiective, cum ar fi durata interviului, intensitatea lui, interesul angajatorului in ceea ce va priveste, trebuie sa fie prevazute in prealabil. In urma interviului trebuie sa ramaneti cu o impresie pozitiva si entuziasta, care va va mobiliza pentru viitor.Mai multe despre "Interviul: etapa decisiva pentru cariera voastra!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania