Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: documente necesare

Interviul de angajare: documente necesare

Interviul de angajare: documente necesare

Interviul de angajare: documente necesare

Nu este indicat sa mergeti la interviul de angajare fara niciun document. Pe langa documentele din candidatura voastra, informati-va ce alte documente mai sunt necesare.


Cu siguranta in momentul in care mergeti la un interviu de angajare aveti cu voi un CV printat. Sunt cazuri cand la interviul de angajare participa mai multe persoane din companie care ar vrea sa consulte CV-ul vostru. In acest caz, ar fi bine sa aveti cu voi mai multe exemplare ale CV-ului.

De asemenea, este important sa aveti cu voi si o copie a scrisorii de intentie trimise in prealabil angajatorului. In functie de job-ul pentru care candidati, angajatorul poate sa va solicite sa aveti cu voi la interviul de angajare si alte documente. In momentul in care va pregatiti sa plecati de acasa, este bine sa faceti o verificare a acestor documente.Mai multe despre "Interviul de angajare: documente necesare":

De ce nu sunt chemat la interviu?

De ce nu sunt chemat la interviu?

In momentul in care ti-ai depus candidatura pentru mai multe job-uri si nu ai fost contactat, te demoralizezi. Sfatul nostru este sa incerci sa gasesti o rezolvare pentru aceasta problema.

» Citeste tot articolul

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Orice interviu de angajare este un exercitiu de seductie. Care sunt armele? Abilitatile voastre desigur, dar si comportamentul si imbracamintea.

» Citeste tot articolul

Tinerii si greselile la interviu

Tinerii si greselile la interviu

Interviul de angajare este un exercitiu dificil pentru tinerii studenti sau absolventi fara experienta, iar greselile pe care acestia le fac la interviu sunt principalul motiv pentru care nu reusesc sa obtina un job.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania