Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: debutul interviului

Interviul de angajare: debutul interviului

Interviul de angajare: debutul interviului

Interviul de angajare: debutul interviului

De obicei, cele mai multe interviuri incep cu solicitarea: «Vorbiti-mi despre dumneavoastra!». Nu oricine poate sa treaca cu brio peste aceasta etapa.

Dupa ce ati terminat de redactat CV-ul retineti toate informatiile prezentate in acesta. Este foarte important ca in timpul interviului de angajare sa va amintiti toate detaliile mentionate. Inainte de a merge la interviul de angajare faceti un test cu o persoana cunoscuta pentru a verifica cat de bine reusiti sa va prezentati.

In timpul testului, vorbiti despre voi serios, ca si cum ati fi in fata angajatorului. Persoana care va ajuta cu acest test trebuie sa va intrerupa din cand in cand si sa va surprinda cu intrebari. De asemenea, este important sa nu uitati niciodata continutul scrisorii de intentie trimise.

In momentul in care sunteti intrerupti de angajator, trebuie sa puteti sa raspundeti prompt solicitarilor acestuia si sa aveti o continuitate in prezentare.Mai multe despre "Interviul de angajare: debutul interviului":

De ce nu sunt chemat la interviu?

De ce nu sunt chemat la interviu?

In momentul in care ti-ai depus candidatura pentru mai multe job-uri si nu ai fost contactat, te demoralizezi. Sfatul nostru este sa incerci sa gasesti o rezolvare pentru aceasta problema.

» Citeste tot articolul

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Orice interviu de angajare este un exercitiu de seductie. Care sunt armele? Abilitatile voastre desigur, dar si comportamentul si imbracamintea.

» Citeste tot articolul

Tinerii si greselile la interviu

Tinerii si greselile la interviu

Interviul de angajare este un exercitiu dificil pentru tinerii studenti sau absolventi fara experienta, iar greselile pe care acestia le fac la interviu sunt principalul motiv pentru care nu reusesc sa obtina un job.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania