Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: cum sa reusim?

Interviul de angajare: cum sa reusim?

Interviul de angajare: cum sa reusim?

Interviul de angajare: cum sa reusim?

Daca CV-ul vostru a impresionat angajatorul, este timpul sa va pregatiti pentru interviu. Interviul trebuie sa fie convingator iar candidatul trebuie sa faca o impresie buna.

Ati raspuns unui anunt sau ati aplicat spontan pentru un job prezentat de o companie? Urmarea logica a acestui act este o intalnire cu viitorul angajator. Este vorba de interviul de angajare. Un moment important care trebuie foarte bine pregatit.

Interviul de angajare este un moment stresant pentru candidati. Daca CV-ul vostru a impresionat angajatorul, in cadrul interviului trebuie sa aveti grija sa ramaneti in aceeasi pozitie si sa-l convingeti de atuurile voastre.

Pe langa calitatile profesionale, scopul interviului de angajare este sa scoata in evidenta atitudinea candidatilor, modul lor de a se prezenta si de a comunica, maturitatea lor. Stiind ca prima impresie este intotdeauna determinanta, candidatii trebuie sa profite de acest moment.

Pentru a reusi sa faceti o impresie buna este necesar sa cautati cateva informatii despre companie, despre activitatile pe care le desfasoara si despre modul de recrutare, inainte de a ajunge la interviu.

In ziua interviului trebuie sa fiti optimisti si sa credeti in sansele voastre de reusita. Recititi cu atentie anuntul la care ati raspuns pentru a « patrunde » cat mai bine in cultura companiei respective.

Avand in vedere faptul ca interviul de angajare este un dialog, nu ezitati sa puneti intrebari pentru a lamuri anumite aspecte.Mai multe despre "Interviul de angajare: cum sa reusim?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania