Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare: contactul vizual

Interviul de angajare: contactul vizual

Interviul de angajare: contactul vizual

Interviul de angajare: contactul vizual

Contactul vizual este baza comunicarii. Sunt foarte multe persoane care nu acorda importanta contactului vizual in timpul interviului, dar nici in viata de zi cu zi.

In timpul interviului de angajare nu este indicat sa fixati angajatorul cu privirea, dar nici ca stati tot timpul cu capul plecat. Folositi-va de privire pentru a crea o legatura cu angajatorul, priviti angajatorul cand vorbeste pentru a demonstra interesul vostru pentru ceea ce prezinta.

Contactul vizual din timpul interviului de angajare poate sa-i ofere angajatorului multe informatii despre voi, daca sunteti o persoana sigura pe voi sau nu, daca sunteti interesat de ceea ce se discuta sau nu, daca sunteti onesti sau nu, etc.

Cu siguranta veti participa la interviuri unde vor fi prezente mai multe persoane. In acest caz, incercati sa pastrati contactul vizual cu toti si, in functie de situatie, sa insistati asupra persoanei care comunica direct cu voi. Este foarte important sa incercati sa pastrati contactul vizual cu angajatorul pe toata durata interviului de angajare si nu doar in momentele in care este abordat un aspect care va intereseaza, de exemplu cand se vorbeste despre salariu.Mai multe despre "Interviul de angajare: contactul vizual":

Interviul de angajare: documente necesare

Interviul de angajare: documente necesare

Nu este indicat sa mergeti la interviul de angajare fara niciun document. Pe langa documentele din candidatura voastra, informati-va ce alte documente mai sunt necesare.

» Citeste tot articolul

Interviul de angajare: testele la interviu

Interviul de angajare: testele la interviu

In momentul in care ati fost selectat pentru un interviu de angajare, pe langa pregatirea imaginii voastre si a prezentarii, trebuie sa va pregatiti si pentru eventuale teste la care ati putea fi supus.

» Citeste tot articolul

Interviul de angajare: tinuta la interviu

Interviul de angajare: tinuta la interviu

In momentul in care sunteti chemati la un interviu, trebuie sa puneti un accent deosebit pe modul de prezentare.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania