Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare – aveti intrebari ?

Interviul de angajare – aveti intrebari ?

Interviul de angajare – aveti intrebari ?

Interviul de angajare – aveti intrebari ?

Selectarea cu atentie a intrebarilor care sunt adresate angajatorului demonstreaza interesul candidatului pentru postul respectiv si pentru viitorul lui profesional.

Exista un moment in timpul interviului de angajare cand veti fi rugati sa puneti intrebari. Chiar daca emotiile sunt mari si stresul puternic trebuie sa tineti cont de faptul ca trebuie sa demonstrati ca sunteti persoana potrivita pentru job-ul propus. Alegerea gresita a intrebarilor poate sa influenteze o decizie viitoare a angajatorului.

Chiar daca angajatorul este persoana care coordoneaza interviul, vine un moment in care trebuie sa preluati initiativa si sa fiti stapan pe situatie. Trebuie sa fiti deschisi si sa raspundeti tuturor intrebarilor angajatorului si, mai ales, trebuie sa stiti sa convingeti angajatorul si prin intrebarile voastre.

Intrebarile trebuie sa se axeze pe companie si job, evitand in acest moment discutiile despre salariu, concedii, beneficii. Inainte de a merge la interviu trebuie sa aveti informatii suficiente despre companie si trebuie sa tineti cont sa nu puneti intrebari pentru care aveti deja raspunsuri.

Dupa ce ati citit anuntul de angajare si ati aflat nevoile angajatorului, incercati sa descoperiti care dintre competentele si experientele voatre ar putea fi cele mai importante pentru el. Concentrati interviul pe aceste elemente dar fara sa exagerati si incercati sa personalizati fiecare interviu in functie de cerintele angajatorului dar si de atuurile voastre.

Majoritatea persoanelor care merg la interviu incearca sa demonstreze ca sunt potrivite pentru job-ul respectiv. Foarte putini sunt aceia care vor sa afle si daca job-ul si compania corespund asteptarilor lor. De aceea la orice interviu aveti un moment al vostru de care trebuie sa profitati si sa incercati sa aflati cat mai multe informatii. Folositi-l la maxim!

Pentru a trece cu brio un interviu de angajare trebuie sa stiti sa depasiti momentul : « Aveti intrebari? ». Daca aceasta intrebare nu va fi urmata de o pauza prelungita, veti avea un punct in plus in fata celorlalti candidati.Mai multe despre "Interviul de angajare – aveti intrebari ?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania