Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul: cum sa ai o atitudine castigatoare!

Interviul: cum sa ai o atitudine castigatoare!

Interviul: cum sa ai o atitudine castigatoare!

Interviul: cum sa ai o atitudine castigatoare!

Codul vestimentar, jocurile de priviri, maniera in care stai, vorbesti sau te misti, cat si intrebarile capcana din timpul interviului de angajare sunt definitive pentru succesul vostru.

Pentru a avea o atitudine castigatoare trebuie sa:

- Adoptati o tinuta adecvata;
-
Fiti proactivi pe durata interviului de angajare;
-
Fiti dinamici si pozitivi.

Prima impresie

Prezentati-va intr-o maniera adecvata pentru job-ul pentru care candidati. Incercati sa aveti o atitudine profesionala inca din momentul in care ati intrat in companie. Fiti amabili si politicosi cu toate persoanele pe care le intalniti.

In timpul interviului

Trebuie sa fiti optimisti si sa va incurajati! Trebuie sa va convingeti ca puteti sa faceti fata angajatorului! In timpul interviului de angajare priviti interlocutorul in ochi, fiti increzatori si surazatori, deoarece in relatiile umane zambetul este esential. Va puteti aseza comod in fotoliu si sa va simtiti in largul vostru, dar fara a depasi anumite limite. Fiti atenti sa nu invadati spatiul angajatorului!

Sfarsitul interviului

Daca s-a adus in discutie problema salariului, nu ezitati sa vorbiti despre dorintele voastre. La sfarsitului interviului de angajare nu uitati sa multumiti angajatorului pentru intalnire si sa-l intrebati cum si cand veti fi contactat pentru un raspuns.Mai multe despre "Interviul: cum sa ai o atitudine castigatoare!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania