Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul: cum impresionam angajatorul?

Interviul: cum impresionam angajatorul?

Interviul: cum impresionam angajatorul?

Interviul: cum impresionam angajatorul?

Interviul reprezinta un prim pas important in procesul de recrutare si trebuie tratat cu seriozitate.

Primirea: atentie la detalii!

Candidatii trebuie sa stie ca un interviu de recrutare debuteaza cu mult inainte de a face cunostinta cu angajatorul. Ati ajuns mai devreme sau mai tarziu, ati fost amabil sau nu cu secretara, toate aceste detalii sunt importante pentru angajator. Toate detaliile care vorbesc despre personalitatea voastra sunt analizate cu atentie.

Primul contact: faceti-va remarcati!

Nu aveti mai multe sanse pentru a reusi sa faceti o prima impresie buna. O strangere de mana ferma, o privire directa, o tinuta adecvata, raman elementele clasice care fac o prima impresie buna.

Parcursul vostru: sintetizati si fiti pozitivi!

Cu toate ca are CV-ul vostru in fata, angajatorul va cere sa-i explicati parcursul vostru. Aceasta prezentare ii va permite sa evalueze capacitatea voastra de sintetizare si structurare, dar si legatura dintre experienta voastra si postul vizat. Acum este momentul sa prezentati motivatia voastra pentru acest job.

Descrierea postului: fiti proactivi!

Angajatorul va face o prezentare a job-ului vizat. Nu uitati ca interviul de angajare este un moment definitoriu atat pentru voi cat si pentru angajator. Acesta trebuie sa se asigure ca sunteti persoana potrivita pentru post iar voi trebuie sa verificati daca job-ul respectiv corespunde asteptarilor voastre. Nu ezitati sa puneti intrebari!Mai multe despre "Interviul: cum impresionam angajatorul?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania