Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul : asteptarile angajatorilor

Interviul : asteptarile angajatorilor

Interviul : asteptarile angajatorilor

Interviul : asteptarile angajatorilor

Strangerea de mana, privirea, modul de a raspunde la intrebari in cadrul unui interviu… totul este analizat. Pentru companii miza este foarte importanta : recrutarea candidatului ideal.


In cadrul interviului, angajatorii confrunta CV-ul vostru cu ceea ce spuneti, si se asigura ca dispuneti de calitatile necesare postului respectiv. Acestia analizeaza si personalitatea voastra.
 Iata care sunt principalele lor asteptari :

 1. Siguranta…dar nu Aroganta!

  Firmele cauta adesea candidati care stiu care le e locul lor, fara sa fie totusi prea timizi. O prea mare siguranta poate fi perceputa ca aroganta. Ganditi-va sa dati dovada de modestie.

  Sfat
   : daca intalniti persoane pe culoar, nu uitati sa le salutati. Pe langa faptul ca dati dovada de politete, demonstrati si capacitatea voastra de adaptare.
 1. Carisma si Ambitie!

  Pentru multe companii candidatul ideal este energic si ambitios. In timpul unui interviu angajatorul vrea sa descopere tot ceea ce motiveaza candidatul si il face sa avanseze, dar si comportamentul in echipa si modul de a face fata unei probleme.

  Angajatorul poate sa va puna urmatoarele intrebari : «de ce credeti ca sunteti potrivit pentru acest post ?», «ati gestionat conflicte ?», «va place sa va asumati riscuri ?»
   
 2. Ascultare participativa!

  Companiile cauta persoane cu capacitate mare de a asculta, de a analiza si de auto-evaluare. Trebuie sa demonstrati in timpul interviului ca sunteti atenti, luand notite si evitand intrebarile la care angajatorul a raspuns deja. Ganditi-va sa adresati intrebari constructive.

 Ultimul nostru sfat : nu uitati sa fiti voi insiva!

 Mai multe despre "Interviul : asteptarile angajatorilor":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania