Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Formele interviului de angajare

Formele interviului de angajare

Formele interviului de angajare

Formele interviului de angajare

Miza este importanta dar nu trebuie sa va temeti de aceasta prima etapa de recrutare !


Sa stiti ca din moment ce va convocat, compania « crede in voi». O sa luati parte la un dialog care nu va deveni insa un interogatoriu.

Printre cele mai importante forme ale unui interviu se afla:

Interviul clasic: Este cel mai utilizat de catre angajatori. Intervievatorul discuta cu voi timp de cateva minute, uneori chiar si cateva ore.

Interviul cu « juriu » : Singur in fata a 4 sau 5 persoane, nu trebuie sa va lasati impresionat ! Aceasta tehnica nu este facuta sa va puna probleme. Este vorba despre testarea rezistentei nervoase, dar interesul metodei este totusi de a permite membrilor « juriului » sa schimbe deciziile pe o baza comuna.

Interviul in lant : Instalat intr-un birou o sa fiti acompaniat, pe rand, de mai multi intervievatori. Trebuie sa raspundeti la fel la o intrebare, chiar daca ea a fost pusa de mai multi intervievatori !

Interviul « ambulatoriu » : Este o varianta a interviului in lant, mult mai imbogatit pentru candidat ! Candidatul este invitat pentru o intalnire de cateva minute cu diferiti membri din companie in biroul lor. Acest lucru va permite sa descoperiti ambianta companiei in care vreti sa lucrati.

Interviul in grup : Aceasta tehnica este utilizata de putine companii. Aceasta consta in a reuni intr-o sala mai multi candidati pentru acelasi post. Dupa ce au fost prezentate responsabilitatile pentru acest post, sunteti invitati sa discutati despre post sau despre temele la care sunteti supusi.

Pentru a reusi la un interviu trebuie sa fiti increzatori, bine pregatiti si sa stiti sa va vindeti !

 Mai multe despre "Formele interviului de angajare":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania