Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Etapele ulterioare interviului de angajare

Etapele ulterioare interviului de angajare

Etapele ulterioare interviului de angajare

Etapele ulterioare interviului de angajare

Stiti cum sa reusiti in cadrul unui interviu sa castigati increderea angajatorului, pentru a aduce toate sansele de partea voastra?


Tinand cont de sfaturile de mai jos veti creste sansele de reusita in cadrul unui interviu de angajare:

Reactii « la cald » - Imediat dupa ce s-a terminat interviul de angajare este esential sa faceti o evaluare a acestuia. Bune sau nu, faceti o analiza a punctelor forte si slabe incercand sa raspundeti la cateva intrebari: Cum calificati prestatia voastra?, Ati fost destul de dinamic?, Ati oferit raspunsuri concrete si la subiect?, etc.

Analiza interviului de angajare – Odata scazuta adrenalina la normal, puteti incepe sa analizati obiectiv derularea interviului. Candidatura voastra a corespuns job-ului respectiv? Raspunsurile la intrebari au fost relevante? In cele din urma trebuie sa identificati care au fost punctele forte si slabe. Scopul acestei etape este de a identifica care au fost problemele si cum puteti sa le evitati in viitor.

De ce nu ati multumit angajatorului printr-un email? – Acest lucru va permite sa confirmati inca o data interesul, motivatia sau chiar sa oferiti cateva informatii suplimentare despre voi. De asemenea, puteti sa reveniti dupa o perioada si sa-l contactati telefonic, dar fara a-l hartui. Daca dupa 2 incercari nu reusiti sa contactati angajatorul, este timpul sa renuntati.

Interviul intr-un cabinet de recrutare – Dupa interviul intr-un cabinet de recrutare, uneori, consultantul va recomanda ca dupa cateva zile in care ati reflectat, sa confirmati interesul vostru pentru job. Daca in ziua urmatoare sunteti sigur ca job-ul este pentru voi, nu asteptati, contactati interlocutorul pentru a confirma faptul ca nu aveti nicio indoiala si doriti job-ul respectiv.

Raspuns negativ, incercati sa aflati motivele – Daca in urma unui interviu de angajare ati primit un raspuns negativ din partea angajatorului, incercati sa aflati care au fost motivele care au condus la respingerea cererii voastre. Cu toate ca este posibil sa va refuze, merita sa incercati deoarece feedback-ul va fi util pentru interviurile viitoare.

Pentru a reusi sa impresionati angajatorul este foarte important sa va prezentati impecabil atat in timpul interviului de angajare, cat si dupa terminarea acestuia.

        Mai multe despre "Etapele ulterioare interviului de angajare":

Despre interviul de angajare: JW Marriott

Despre interviul de angajare: JW Marriott

» Citeste tot articolul

Despre interviul de angajare: BRD

Despre interviul de angajare: BRD

» Citeste tot articolul

Despre interviul de angajare: Lugera & Makler

Despre interviul de angajare: Lugera & Makler

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania