Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Synevo Romania

Articol preluat din Ghidul Carierei tale

Synevo Romania

interviul de angajare: Synevo Romania

Synevo Romania

Nu exista candidatul perfect, dar exista candidatul potrivit pentru un job, pentru o organizatie si pentru o echipa in acea organizatie.

Ghidul Carierei Tale, Editia de toamna 2008
 

SYNEVO ROMANIA
Smaranda Huluta - Analist Resurse Umane

Primul pas spre captarea atentiei viitorului angajator l-ai facut deja construindu-ti un CV bine structurat si ingrijit. 

Ai fost chemat la interviu. Aceasta este sansa ta de “a te vinde” cat mai bine. Asta nu inseamna ca la interviu trebuie sa te duci cu o lectie invatata si ca trebuie sa reciti cateva raspunsuri invatate pe dinafara. Inseamna ca fiind punctual, imbracandu-te ingrijit, fiind cat mai natural, si mai ales aratand interes pentru job si raspunzand cu sinceritate la intrebari, vei reusi sa creezi o prima impresie buna care sa te ajute sa obtii un job.

Cea mai importanta “pregatire” pentru un interviu de angajare este motivatia pentru job-ul la care ati aplicat si interesul acordat acestuia. Emotiile sunt inevitabile, ca la orice examen, de data aceasta materia la care veti da examen fiind propria persoana. Cu incredere in sine, si cu putina documentare despre firma si responsabilitatile job-ului, acest examen poate fi trecut si va puteti gasi locul intr-o echipa potrivita aspiratiilor si felului vostru de a fi.

Nu exista candidatul perfect, dar exista candidatul potrivit pentru un job, pentru o organizatie si pentru o echipa in acea organizatie.Mai multe despre "Synevo Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania