Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Continental Hotels

Articol preluat din Ghidul Carierei tale

Continental Hotels

interviul de angajare: Continental Hotels

Continental Hotels

Interviul nu incepe atunci cand dai mana cu recruiterul si faceti cunostinta. Interviul a inceput cu mult inainte, cand tu te-ai decis ce vrei sa faci, alaturi de cine iti vei investi energia si timpul si, mai ales cat de mult iti doresti toate aceste lucruri.

Ghidul Carierei Tale, Editia de toamna 2008
 

CONTINENTAL HOTELS
Corina Stefan - Coordonator Recrutare

De fiecare data cand intru in sala de interviu am emotii. Ma gandesc cate sanse sunt ca persoana din fata mea sa aiba toate acele puncte pe care noi le dorim ca odata unite de linia pasiunii si ambitiei sa devina o harta clara a ceea ce poate oferi in cadrul companiei noastre. Indiferent de experienta, studii si motivatii, oamenii cauta constant locul potrivit pentru aplicarea cumulativa a acestor trei elemente, cat mai aproape de dorintele si asteptarile lor.
Un interviu nu inseamna testare, ci evaluare reciproca a sistemului de valori prin care viitorul angajat si viitorul angajator isi selecteaza partenerii.Interviul nu incepe atunci cand dai mana cu recruiterul si faceti cunostinta.

Interviul a inceput cu mult inainte, cand tu te-ai decis ce vrei sa faci, alaturi de cine iti vei investi energia si timpul si, mai ales cat de mult iti doresti toate aceste lucruri.

Incearca sa nu fii emotionat, sa nu acaparezi discutia, sa-ti dozezi echilibrat informatia, sa-ti responsabilizezi activitatea, sa spui mereu adevarul si la sfarsitul intalnirii, intreaba-te daca tu ai fi de partea cealalta a mesei, te-ai angaja?Mai multe despre "Continental Hotels":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania