Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Carmeuse Holding

Articol preluat din Ghidul Carierei tale

Carmeuse Holding

interviul de angajare: Carmeuse Holding

Carmeuse Holding

Intalnirea dintre candidat si angajator are rolul de a permite ambelor parti sa se cunoasca inainte de a lua o decizie.

Ghidul Carierei Tale, Editia de toamna 2008
 

CARMEUSE HOLDING
Madalina Ilies - Specialist Resurse Umane

Intalnirea dintre candidat si angajator are rolul de a permite ambelor parti sa se cunoasca inainte de a lua o decizie. 

Din punctul nostru de vedere, este foarte importanta faza premergatoare interviului, etapa in care candidatul ar trebui sa se informeze despre compania care l-a chemat la interviu, despre job-ul propus.

Apreciem candidatii care isi manifesta interesul fata de companie si se prezinta la interviu avand un minim de cunostinte macar legate de companie si de postul pentru care si-au trimis CV-ul. 

Este o dovada de maturitate sa te informezi despre domeniul de activitate al angajatorului, despre companie si postul pentru care ai aplicat. Acest fapt dovedeste intervievatorului ca stii in ce domeniu activeaza compania si ca esti interesat. Este neplacuta atat pentru intervievator, cat si pentru candidat situatia in care acesta din urma nu poate oferi informatii minime despre companie sau despre postul pentru care s-a prezentat la interviu. 

De asemenea, este importanta si viziunea pe care o are candidatul asupra postului, responsabilitatile pe care le presupune, provocarile, chiar si aspectele mai putin interesante. 

Un candidat care cunoaste aspecte legate de companie si de job, care are pregatite intrebari punctuale pentru interviu si care stie ce anume isi doreste de la un nou loc de munca si de la o companie, are mai multe sanse de reusita in cadrul procesului de selectie.Mai multe despre "Carmeuse Holding":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania