Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Cum sa pregatiti interviul de angajare telefonic

Cum sa pregatiti interviul de angajare telefonic

Cum sa pregatiti interviul de angajare telefonic

Cum sa pregatiti interviul de angajare telefonic

Pentru angajatorii care se ocupa singuri de procesul de recrutare a noilor angajati si dispun de foarte putin timp pentru acest lucru, interviul telefonic reprezinta o prima etapa de selectie a candidatilor.

Pentru a fi chemati la un interviu fata-in-fata trebuie sa treceti cu brio de interviul telefonic. De aceea, venim in ajutorul vostru cu sfaturi care sa va ajute sa pregatiti interviul telefonic cu angajatorul.

In momentul in care ati aplicat pentru un job, trebuie sa fiti pregatiti in orice moment sa sune telefonul si sa fie cineva din partea companiei respective. Exista cazuri cand puteti fi anuntati in prealabil despre interviul telefonic sau va avea loc in acel moment.

De aceea, este bine sa aveti la indemana:

CV-ul vostru;
Anuntul pentru job-ul pentru care ati aplicat;
Ceva pe care sa puteti nota anumite informatii.

Este foarte important sa aveti CV-ul la indemana deoarece este posibil ca angajatorul sa va ceara sa vorbiti despre experienta voastra in ordine cronologica. Incercati sa notati toate informatiile furnizate de angajator.

Este bine sa aveti pregatite anumite intrebari, deoarece, dupa cum stiti un interviu se termina intotdeauna cu fraza « Aveti intrebari ? » si nu este bine sa ramaneti fara glas la aceasta intrebare. In momentul in care ati raspuns la telefon trebuie sa fiti zambitori, angajatorul va simti acest lucru chiar daca nu este in fata voastra.

In timpul interviului, daca simtiti ca aveti un nod in gat, trebuie sa va amintiti sa va relaxati, dar, in acelasi timp, trebuie sa ramaneti atenti la ceea ce vi sa comunica.Mai multe despre "Cum sa pregatiti interviul de angajare telefonic":

Defectele preferate de angajatori la interviu

Defectele preferate de angajatori la interviu

La intrebarea “Care sunt calitatile si defectele voastre?”, candidatii stiu intotdeauna ce calitati sa enumere, insa situatia se complica atunci cand vine vorba de defecte.

» Citeste tot articolul

Cum trecem de interviul succesiv

Cum trecem de interviul succesiv

Interviul succesiv este o metoda de recrutare moderna, care va solicita mai mult, accentul fiind pus atat pe competentele profesionale, cat si pe personalitatea si abilitatile voastre de comunicare si relationare.

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania