Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Cum sa optimizati interviul de angajare

Cum sa optimizati interviul de angajare

Cum sa optimizati interviul de angajare

Cum sa optimizati interviul de angajare

Interviul de angajare este o discutie intre 2 sau mai multe persoane. In consecinta, fiecare trebuie sa profite de momentul potrivit pentru a afla cat mai multe informatii.

Cautarea unui loc de munca a devenit un demers foarte dificil, care necesita multa pregatire. Pentru a reusi sa faceti fata unui interviu de angajare trebuie, in prealabil, sa va pregatiti cu raspunsuri pentru potentiale intrebari, sa va informati despre companie si despre procesul de recrutare practicat de angajator.

In timpul interviului de angajare puneti accent pe toate competentele care ar putea sa impresioneze angajatorul. Inainte de a merge la interviu trebuie sa faceti un rezumat al cunostintelor si calitatilor pe care sa le puneti in valoare in timpul interviului.

In timpul interviului veti fi intrebati cu siguranta despre punctele voastre slabe. Pregatiti-va cu raspunsuri pozitive pentru aceste intrebari, deoarece discursul vostru trebuie sa fie pozitiv si cursiv. Evitati sa mintiti deoarece riscati sa fiti descoperiti!

Cu toate ca in ultima perioada ati fost la mai multe interviuri si nu ati primit niciun raspuns concret, in momentul in care ati ajuns la o alta intalnire adoptati o atitudine pozitiva. Trebuie sa considerati fiecare interviu ca pe o sansa unica. Deci, trebuie sa va implicati si sa fiti pregatiti de fiecare data!

Pentru interviu trebuie sa veniti pregatiti si cu o mapa care sa contina cateva copii ale CV-ului vostru, un pix si o agenda in care sa notati eventuale informatii despre companie si job-ul propus.

Intr-un interviu, timpul este limitat iar elementele care trebuie identificate sunt foarte multe. In consecinta, si angajatorul si candidatul trebuie sa stie ce anume doresc si trebuie sa puna accentul pe aceste elemente.

La finalul interviului de angajare puteti sa intrebati angajatorul despre prestatia voastra. In acest fel veti reusi sa progresati si sa va pregatiti cat mai bine pentru urmatoarele intalniri.Mai multe despre "Cum sa optimizati interviul de angajare":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania